Du använder samma användarnamn och lösenord som när du loggar in på americanexpress.se. Du kan beställa ett nytt användarnamn och lösenord hos American Express.Om du har knutit Tink till ett extrakort hos American Express så kan vi i dagsläget inte visa saldot för det kortet. Däremot kan vi hämta transaktioner. Om du vill se saldo på ditt American Express-kort måste du använda loginuppgifterna för det kontot som kortet är knutet till.