För att lägga till SEB till ditt Tink-konto gör du så här:

1. Tillsammans med ditt personnummer använder du Mobilt BankID för att verifiera din identitet. För att kunna använda Mobilt BankID behöver du först ladda ner säkerhets-appen för Mobilt BankID från App Store eller Google Play, och sen aktivera ditt Mobila BankID på SEBs internetbank. När detta är gjort kan du välja att ansluta SEB till ditt Tink-konto.

2. Efter att du har uppgett ditt personnummer och valt anslut, så kommer du temporärt lämna Tink-appen för att verifiera din identitet med Mobilt BankID. För att göra detta behöver du uppge din PIN-kod som består av 6 till 8 siffror.

3. När du använder Tink och vill uppdatera information från din bank så trycker du på uppdatera-knappen på översiktssidan i Tink-appen. Du kommer då temporärt skifta till säkerhets-appen för Mobilt BankID för att verifiera din identitet, och Tink-appen kommer sedan uppdatera all information.