När du skapar ett konto i Tink och godkänner med BankID så kopplar du in dig till ID-Koll, du kan läsa mer om vad ID-Koll är här.
Det innebär alltså att du har en registrerad användare i Tink även om du inte har hunnit koppla in en bank ännu men naturligtvis så kan Tink inte hämta in data från din bank då du måste godkänna när du kopplar in banken.

Det är absolut säkert att klicka på länken som du har fått i mailet men det kommer tyvärr inte att fungera via datorn eller om du har tagit bort appen eftersom den leder dig till appen.

Om du vill ta bort ditt konto och inte har kvar appen så kan du göra det genom att logga in här och godkänna med BankID;

https://account.tink.se/