Ja, om du och en annan person har ett gemensamt bankkonto och vill dela det på hälften i Tink kan ni göra det genom att gå in på inställningar, klicka på kontot du vill dela och sen klicka på ”delat konto”. Nu kommer bara 50% av inkomster och utgifter räknas med i din statistik men i transaktionslistor ändras inget.

För att förtydliga så handlar detta inte om ett delat Tinkkonto - utan ett delat bankkonto i Tink.