Nej, i dagsläget är det inte möjligt att göra egna kategorier i Tink. Vi har gjort ett par tester och det vi ser är att många är entusiastiska i början men sen orkar man inte göra all manuellt jobb och tappar fart. Tink blir då rörigt och svårt att använda.

Vi på Tink strävar hela tiden efter att göra en produkt som är lätt och smart för användaren då privatekonomi generellt kan ha en ganska hög tröskel att sätta sig in i.

Vi förstår dock att vi alla har olika behov och har försökt att skapa ett alternativ, taggar.
Tryck på transaktionen du vill tagga och under kategorin så ser du raden som du ska fylla i. Du kan sedan söka på taggarna i sökfunktionen.