Transaktionen exkluderas från all statistik och grafer, men kommer att finnas kvar som gråmarkerad i transaktionslistan.

Om du sedan vill hitta dina exkluderade transaktioner kan du söka på både belopp och beskrivning eller på “exkluderat”.
Du kan när som helst välja att kategorisera om den för att inkludera en transaktion igen.

Den här funktionen kan vara användbar om du t ex har en stor utgift eller inkomst som du inte vill ha inkluderar i din vardagsekonomi.