Tink läser löpande in och kategoriserar alla transaktioner från de banker och kreditkort du väljer att länka till ditt Tink-konto. Du kan också betala och göra överföringar mellan dina olika banker, flytta ditt bolån för att få en bättre ränta och öppna sparkonto för att tjäna på ditt sparande. Allt presenteras sedan på ditt Tink-konto och gör det superenkelt och roligt att ha koll på din privatekonomi.