Tink har kontor på Vasagatan 11 i Stockholm men snabbast når du oss på hello@tink.se, support@tink.se, Facebook eller Twitter.

Frågor som rör ditt konto specifikt måste gå till support@tink.se.

Du kan även använda chatten (nere i högre hörnet), men då kan vi bara svara på generella frågor, och inget specifikt om ditt konto.

Sista alternativet är att chatta med oss i appen, du hittar oss där under actionknappen (den lilla turkosa knappen längst nere till höger) och sedan "Chatta med Tink".