Tink förhandlar med bankerna för att kunna erbjuda bra finansiella produkter åt våra användare. Som till exempel boräntor och sparräntor. Om du som användare tycker att ett erbjudande är bra, och väljer att till exempel flytta ditt bolån eller öppna ett sparkonto via Tink, så får vi en provision från bankerna. På det sättet kan Tink vara gratis för dig som användare och vi får endast betalt när vi kan hjälpa våra användare att spara pengar, det tycker vi känns schysst. Vi väljer partners med stor omsorg, vilket betyder att vi inte alltid väljer den bank som har det lägsta priset. Schyssta villkor är en förutsättning för att Tink ska rekommendera en produkt. Vi förhandlar alltid med utgångspunkt att vi ska kunna ge våra användare konkurrenskraftiga och bra erbjudanden, men vi kan inte lova att vi alltid ska vara billigast. Det kan hända att du får ett bättre pris om du går direkt till banken och förhandlar själv eller jämför priser på alla aktörer på hela marknaden.