För att göra överföringar mellan olika banker/konton gör du såhär:
Gå in på “Kontovyn” eller "Översiktsvyn" och tryck sedan på actionknappen (den lilla turkosa knappen till höger).
Välj Överför.
Välj sedan vilket konto du vill överföra ifrån och sedan till innan du hoppar ner till belopp.
När du är nöjd så trycker du på godkänn. Oftast så behöver du inte signera med Mobilt BankID när du gör överföringar mellan dina egna konton till skillnad från när det är externa konton. Det skiljer sig lite bankerna emellan.Glöm inte att dubbelkolla vem mottagaren är innan du signerar med Mobilt BankID.