Ja, du kan hantera och godkänna e-fakturor i Tink.
I din Tinkapp så hittar du dom under “Händelser”, de hamnar alltid högst upp och väntar på att bli godkända.

När du väl godkänt dom så hamnar de som kommande transaktioner under Konton och sedan det konto du har valt att pengarna ska dras ifrån.
Du kan också se dom på Översiktsvyn och om du sedan trycker på "Se alla" på senaste transaktioner.

Om du vill ändra något (datum/konto/summa) så kan du trycka på den kommande transaktionen du vill ändra och göra dom förändringar du vill göra.