Känslig information är krypterad i olika lager beroende på informationstyp. Den mest känsliga informationen är skyddat med delade nycklar i separata system, som inte ens vi på Tink kan dekryptera i normala fall. Statistik och anonymiserad transaktionsdata lagras i databaser med krypterade lagringslösningar och kommunikationen mellan dig som användare och Tinks system är självklart krypterad med 256-bitas Extended Validation SSL.