De personliga koderna används för att autentisera dig mot dina banker och sparas i krypterad form för att kontinuerligt uppdatera information från de olika leverantörerna. Dessa koder är krypterade med hjälp av den senaste tekniken och delade krypteringsnycklar som lagras i separata system. Vi på Tink har i normala fall aldrig tillgång till dina personliga konto, men kan i undantagsfall dekryptera om du som användare ber oss felsöka något. I dessa fall krävs det att två olika individer från Tink, där någon från ledningsgruppen måste ingå, godkänner detta med sina respektive individuella kryptonycklar samtidigt.