Det räcker inte att ta bort appen för att din Tink användare ska försvinna.
Detta då du registrerar en användare på din mailadress för att kunna logga in på olika plattformar.

Såhär går du tillväga för att ta bort din data och din användare;

Ta bort din användare via appen:
Gå till Profil-fliken och sedan Konto & Inställningar och därefter Ta bort konto.

Ta bort din användare via webben:
Om du inte har kvar appen, kan du logga in på https://account.tink.se och välj därefter Bli borttagen från Tink.

Hittade du svaret?