Om du är rädd för att någon skulle ha kommit över ditt konto på något sätt så ska du omgående återställa ditt lösenord på https://www.tink.se/reset/. Det kan exempelvis vara att du blivit av med din mobil där Tink är installerat eller att du tror att ditt lösenord blivit känt. När du återställer ditt lösenord kommer Tink att loggas ut från de mobiler där du tidigare varit inloggad. Om du undrar något kontakta gärna oss på support@tink.se (från samma e-postadress som ditt konto är knutet till) så kan vi hjälpa dig att frysa ditt konto.