Alla anställda på Tink har strikta säkerhetsrutiner att följa. Detta gäller både fysiska rutiner; såsom att det krävs verifikation av både fingeravtryck och legitimation för att göra underhåll på servrar, till operationella rutiner; såsom allt från kryptering och skalskydd på personaldatorer, till begränsad åtkomst till användar-information. Tink genomför bakgrundskontroller på samtliga anställda.

Hur skyddar jag mitt Tink konto?

Det första och viktigaste du bör göra är att välja ett lösenord som både är svårt för någon annan att gissa, som du inte använder hos någon annan tjänst, som innehåller andra tecken än bara siffror och bokstäver, och som helst bör vara längre än 15 tecken. Om du använder vår mobil-app så rekommenderar vi dig dessutom att sätta en PIN-kod i telefonens operativsystem för att skydda dig om du skulle tappa din telefon.