Så som hos många tjänster idag så försvinner inte ditt konto när du tar bort appen, utan du måste ta bort din registrerade användare.

Såhär gör du för att ta bort ditt konto;

Ta bort din användare via appen:
Gå till Profil-fliken och sedan Konto & Inställningar och därefter Ta bort konto.

Ta bort din användare via webben:
Om du inte har kvar appen, kan du logga in på https://account.tink.se och välj därefter Bli borttagen från Tink.

Bra att veta är att Tink inte kan hämta in data så länge du inte uppdaterar med Mobilt BankID.