Nej, datan om dig kommer att finnas kvar. Som med många tjänster idag så försvinner inte ditt konto när man raderar appen, utan man måste gå in och ta bort sin registrerade användare. Detta innebär också att du kan ominstallera din Tink app utan att tappa din transaktionshistorik eller de manuella ändringar du gjort på din kategorisering. Även skapade budgetar och sparmål kommer att finnas kvar. 

Hittade du svaret?