Som med många tjänster idag så räcker det inte att radera appen för att ta bort ditt konto. Du måste se till att ta bort din registrerade användare.

Så här går du tillväga för att ta bort din data och din användare;

Ta bort din användare via appen:
Gå till Profil-fliken > Konto & Inställningar > Ta bort konto.

Ta bort din användare via webben:
Om du inte har kvar appen, kan du logga in på https://account.tink.se och välj därefter Bli borttagen från Tink.

edit 20201013: Din användare och tillhörande data kommer att raderas 2020-12-15 på grund av den annonserade nedläggningen av Tink-appen.