Som med många tjänster idag så räcker det inte att radera appen för att ta bort ditt konto. Du måste se till att ta bort din registrerade användare.

Såhär går du tillväga för att ta bort din data och din användare;

Ta bort din användare via appen:
Gå till Profil-fliken > Konto & Inställningar > Ta bort konto.

Ta bort din användare via webben:
Om du inte har kvar appen, kan du logga in på https://account.tink.se och välj därefter Bli borttagen från Tink.

Skulle inget av dessa alternativ fungera, hör av dig till oss på support@tink.se eller här i chatten (nere i högra hörnet) så hjälper vi dig!