Nej, det går inte att återställa historik.
Av säkerhetsskäl så kan vi tyvärr inte återställa data då en användare som vill gå ut Tink måste vara säker på att all data försvinner och inte kan återställas.
Om du av någon anledning inte vill att Tink ska fortsätta uppdatera din bank (t.ex. om du byter bank) så kan du välja att pausa bankkopplingen.

Hittade du svaret?